Flyttservice – hela flytten från start till mål

Det är många moment som ingår i en flytt. Det rekommenderas att du börjar med att skriva en lista över allt som ska göras, så att inget faller mellan stolarna. Sannolikt kommer du känna dig lite överväldigad när du tittar på den listan. Och dessutom komma på ytterligare fem moment som du glömt. Då kan det vara skönt att veta att det är fullt möjligt att leja ut hela flytten från start till mål.

Den tjänst du letar efter brukar gå under benämningen flyttservice. Flyttfirmor erbjuder i dag långt mycket mer än bara transport av dina saker – flyttfirma göteborg stockholm. Du kan i princip lämna över nycklarna till ditt hem som det ser ut idag, och åka på semester. När du kommer tillbaka från semestern kan du åka direkt till din nya adress och mötas av ett komplett inrett hem. Det kan vara en otroligt häftig upplevelse, som gör att semestern kan kännas lite extra pirrig av förväntan.

Trygg och säker flytt med flyttservice
Flyttservice är en perfekt tjänst för dig som har lite tid och mycket saker. Det kan också vara praktiskt för barnfamiljer som har ett mycket stressigt livspussel

Stapla flyttkartonger

eller barn som känner sig osäkra inför flytten. Att ha full tillgång till sina föräldrars tid och uppmärksamhet kan vara en trygghet i en annars otrygg process, vilket en flytt kan upplevas vara av många barn.

När du anlitar en flyttfirma för full flyttservice kan du känna dig trygg med att alla saker transporteras på rätt sätt. Ofta sker en förplanering där flyttfirman kommer hem till dig och går igenom vad som ska flyttas och vilka särskilda förutsättningar som just din flytt har. Om du har särskilt ömtåliga eller värdefulla saker kommer detta självklart tas hänsyn till.

Flyttservice för dig som ska flytta till ny kommun
Du som ska flytta långa sträckor kan också anlita en flyttfirma för flyttservice. Detta kan gå till på olika sätt, beroende på varifrån och vart du ska flytta. Vissa firmor samarbetar med flyttfirmor i andra kommuner. Transporten med dina saker kommer då mötas av ett nytt team på plats som tar över uppdraget att packa upp och inreda ditt nya hem. Andra gånger följer personalen från flyttfirman som sköter nedpackningen med hela vägen till din nya kommun.

Tjänsten flyttservice är giltig för RUT-avdrag. Ansökan om RUT-avdrag sker automatiskt via flyttfirman. Du behöver inte göra något för att få detta avdrag. RUT-avdraget kan ge upp till så mycket som 50 % avdrag på arbetskostnader. Eftersom arbetskostnader är en betydande del av det som ingår i priset för flyttservice, kan du alltså räkna med en kraftig prisreduktion mot vad det annars kostat.